El Programa d’Activitats Educatives de la Masia d’en Cabanyes pel curs 2020-2021 es presenta, de la mateixa manera que s’ha fet en les anteriors edicions, amb propostes concretes i pautades. Aquest curs, però, és diferent, i des d’aquest espai museístic volem recordar i posar èmfasi en dir-vos que les adaptarem a les necessitats i plantejaments que ens feu arribar des de cada centre educatiu, facilitant d’aquesta manera les vostres sortides i garantint, per sobre de tot, la seguretat i salut de tots i totes.

El CIRMAC és una casa-museu que ens explica la història d’una família benestant del segle XIX, d’una família que es dedicà al comerç de vins i aiguardents però també al col·leccionisme, a cultivar i compartir la cultura, i que fou introductora d’una nova corrent artística al nostre país, el Romanticisme. Venir a la Masia significa conèixer i aprendre molts aspectes de la nostra història,  però també ens convida a analitzar i reflexionar a partir del llegat tangible i intangible que els Cabanyes ens van deixar.

Venir a la Masia també és respirar aire pur i gaudir de la natura. És un espai envoltat de verd, amb bosquet i zona de pícnic. Accessible a peu o en bicicleta des de Vilanova i la Geltrú pel caminet de la Masia d’en Cabanyes, també disposa d’accés per carretera i aparcament per a autocars.  La Masia és un espai singular que compta alhora amb zones diàfanes per a trobades i activitats, com l’antic celler de la planta baixa o la zona de gespa, delimitada, que ens permeten realitzar-hi activitats polivalents, són espais segurs i tranquils.

Compartiu amb nosaltres les vostres inquietuds i necessitats, gaudiu dels espais i recursos educatius que la masia us ofereix amb total garantia, i feu d’aquest espai un espai més de la ciutat on desenvolupar-hi la vostra tasca educativa.

Podeu descarregar-vos els dossiers informatiu als següents enllaços:

1/ PAE del CIRMAC 2020-2021

2/POSSIBILITATS PEDAG i EDUCATIVES MASIA CABANYES