La Masia d’en Cabanyes combina l’activitat de museu amb el lloguer de sales i jardins: la sala de les voltes, la sala Alexandre de Cabanyes, la galeria porticada i els jardins per a la celebració d’esdeveniments privats (festes, casaments, aniversaris…), socials (trobades, actes, presentacions, xerrades, tallers…), empresarials (reunions, formacions, jornades, sopars de gala…).

Les reserves es poden fer omplint el formulari que trobareu al web del centre www.ccgarraf.cat, al correu electrònic masiadencabanyes@ccgarraf.cat o trucant al telèfon 938115715.

Sala de les VoltesDSCF4035Antic celler actualment convertit en sala polivalent, manté el sostre de volta catalana originari que la converteix en un espai amb caràcter i arquitectònicament singular.Ubicada a la planta baixa amb accés directe al jardí, aquesta sala compta amb 250 m² i un vestíbul de 50 m². És un espai ideal per a celebrar-hi banquets, amb capacitat fins a 160 comensals.La sala compta amb panells que permeten separar espais més petits, així com calefacció, equipament audiovisual i wi-fi. Sala Alexandre de CabanyesSala Alexandre Cabanyes92 m², sense columnes i amb llum natural, ofereix l’elegància del segle XIX, amb una decoració i ambient d’època. Ubicada a la planta noble, és ideal per a grups petits.La sala es complementa amb una magnífica Galeria Porticada (205 m²) que l’envolta i li confereix unes característiques úniques, amb el jardí romàntic com a perfecte teló de fons. La galeria porticada és d’accés exclusiu des de la Sala Alexandre de Cabanyes.Equipament de la sala: Climatització, megafonia, tarima, projector, pantalla.Accés wi-fi a Internet. JardinsJardins Versàtils, rodegen la masia, oferint diferents ambients. De dia, és un espai ideal per a la recepció de convidats, coffee breaks, activitats.. De nit, es converteix en un espai ple de màgia per als còctels de benvinguda i sopars de gala, amb l’espai natural i la posta de sol que li confereixen un ambient excepcional.