El CIRMAC reobre els caps de setmana amb les seves visites guiades habituals

Retrato Manuel de Cabanyes

El Centre d’Interpretació del Romanticisme Manuel de Cabanyes (CIRMAC) reobre els caps de setmana, a partir del proper diumenge dia 1 de febrer, amb les seves visites guiades habituals de  dissabtes i diumenges a les 11h, 12h i 13h.

En aquesta ocasió el CIRMAC reobre les seves portes tot celebrant el 207 aniversari del naixement del poeta romàntic Manuel de Cabanyes, nascut a Vilanova i la Geltrú un 27 de gener de 1808.  Les persones que visitin el Centre d’Interpretació aquest diumenge rebran com obsequi un punt de llibre de la Masia d’en Cabanyes, casa on visqué el poeta i on passà els darrers dies de la seva vida.

La Masia d’en Cabanyes i el Centre d’Interpretació del Romanticisme segueixen actius en l’acollida de visitants i esdeveniments, consolidant-se com a espai d’aprenentatge, cultura i oci i oferint un programa d’activitats escolars, visites guiades i concertades per a grups qualsevol dia de la setmana. A partir del mes d’abril es reiniciaran les activitats culturals que ofereix habitualment aquest equipament.

Per a més informació poden consultar les webs www.masiadencabanyes.cat, www.ccgarraf.cat o bé adreçar-se al telèfon 93 811 57 15 o al mail masiadencabanyes@ccgarraf.cat.