Exposició temporal “Vivint darrere d’una mascareta”
6657
post-template-default,single,single-post,postid-6657,single-format-standard,theme-stockholm,has-dashicons,stockholm-core-2.3.2,woocommerce-no-js,tribe-no-js,select-theme-ver-9.3,ajax_leftright,page_not_loaded,,qode_menu_,qode-mobile-logo-set,qode-single-product-thumbs-below,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive

Exposició temporal “Vivint darrere d’una mascareta”

La Masia d’en Cabanyes inaugura l’Espai Expositiu Alexandre de Cabanyes amb l’exposició fotogràfica “Vivint darrere d’una mascareta” del fotoperiodista Xavier Prat i Perpinyà. La mostra forma part d’un reportatge sobre l’impacte de la pandèmia de la Covid-19 a Vilanova i la Geltrú centrat en l’ús de la mascareta en la vida quotidiana.

Xavier Prat va ser el guanyador de la beca de fotoperiodisme a la darrere edició dels Premis Eugeni Molero de periodisme comarcal, una proposta de l’Associació de Periodistes del Garraf per a impulsar el treball de fotoperiodistes interessats a desenvolupar un projecte sobre algun tema polític, cultural, econòmic o social de la comarca. La beca, dotada amb 2.000 euros, ha permès a  l’autor fer realitat el seu projecte, i treballar-lo durant sis mesos.

L’exposició fotogràfica es podrà visitar des del 26 de març fins el 12 de juny, a la Sala Alexandre de Cabanyes en horari de caps de setmana: dissabtes i diumenges d’11 h a 14 h. L’entrada és gratuïta.