La Masia d’en Cabanyes obre al públic els dissabtes i diumenges d’11 a 14h.

Visita DESCOBERTA DEL CENTRE D’INTERPRETACIÓ DEL ROMANTICISME, EL LLEGAT CABANYES I L’ESPAI GOYA: dissabtes i diumenges a les 11h, 12h i 13h.

Visita COL.LECCIONISME I GOYA A LA MASIA D’EN CABANYES: cada primer diumenge de mes, a les 12.

Visites gratuïtes el primer diumenge de mes.

Tarifes 


Visita guiada: 3,20 €

Entrada reduïda individual: 2,20 € (Nens/es de 4 a 11 anys, estudiants fins a 25 anys, famílies nombroses, Carnet Jove)

Entrada gratuïta:

Super 3

Jubilats/des, pensionistes i majors de 65 anys, aturats, nens/es fins a 3 anys, membres ICOM, Docents Generalitat de Catalunya, Associació de Gestors Culturals de Catalunya, Associació de Museòlegs de Catalunya, Institut d’Estudis Penedesencs, alumnes i voluntaris per la llengua del Servei de Normalització Lingüística, periodistes acreditats, nens/es amb carnet del Club Super 3, Amics de la Biblioteca Museu Balaguer, Amics dels Museus de Sitges, Amics del Museu del Ferrocarril, Univers UPC, Universitat de Barcelona, UAB, URV, UVic, Universitat de Girona, Carnet de Biblioteques públiques de Catalunya.

Membres d’Espais Escrits – Xarxa de Patrimoni Literari Català:  2×1

Membres de l’Associació del Moble: 2€

Carnet Recercat (membres dels centres i instituts d’estudis de parla catalana): 2€

Amics de Cases Singulars: 50% sobre tarifa normal

Visites guiades per a grups prèvia concertació, amb un màxim de 25 persones/grup  : 2,50 €

Visites per a escolars: consulteu el Programa d’Activitats Educatives

Els pagaments es realitzaran en efectiu i/o mitjançant transferència bancària en cas de grups. No s’accepten pagaments mitjançant targeta de crèdit.


#TICKETMUSEUSVNG

La millor oferta per submergir-te al patrimoni cultural local

Tots els museus de Vilanova i la Geltrú en un sol bitllet.

El #ticketmuseumsvng, el tiquet dels museus de Vilanova i la Geltrú permet l’entrada a tots els equipaments de la ciutat al preu reduït de 10 euros.

Té validesa durant 6 mesos des de la seva adquisició. Es pot comprar a tots els museus de la ciutat i a les oficines de turisme de Vilanova i la Geltrú.

Permet visitar 7 equipaments de la ciutat, té com a objectiu difondre conjuntament el ric patrimoni museístic de la ciutat per explicar la història de Vilanova i la Geltrú i de les famílies emprenedores que havien viscut a la ciutat, com els Papiol o els Cabanyes. El tiquet està impulsat des de l’Ajuntament i hi són implicats 7 museus: Biblioteca-Museu Víctor Balaguer, Museu Romàntic Can Papiol, Torre Blava – Espai Guinovart, Espai Far, Centre d’Art Contemporani La Sala, CIRMAC (Masia d’en Cabanyes) i el Museu del Ferrocarril de Catalunya.