Tions de Nadal a la Masia d’en Cabanyes

Activitat familiar
Diumenge 3 de desembre

 

La Masia d’en Cabanyes és una finca senyorial on hi va viure una família benestant al llarg del segle XIX i fins ben entrat el segle XX. La casa, que conserva les estances d’època, és un bon indret per a explicar i imaginar com celebraven les festes nadalenques els nostres avantpassats. A través d’un recorregut anirem explicant les diferents tradicions: els àpats, les nadales, el pessebre… i ben al final d’aquest passeig els vostres infants trobaran uns tions!

Els tions, el millor regal que es podia rebre en les glaçades nits de desembre, se’ls ha de tapar per a que no es constipin, se’ls ha de donar menjar com galetes i fruita i se’ls ha de cuidar molt per a que la nit del 24 de desembre els puguem despertar picant-los ben fort i caguin molts regals!

Aquests tions seran per vosaltres, els durem al taller de l’artista on els hi podreu pintar una cara, donant-los així vida i personalitat, així en finalitzar els podreu prendre a casa per a que esdevinguin els vostres tions de Nadal. Uns tions de la Masia d’en Cabanyes! Cuideu-los molt bé, que els tions ho veuen tot!

 

Els infants han d’anar acompanyats d’un adult. El preu i la reserva d’entrades és per persona. Entrada gratuïta pels infants menors de 3 anys. ENTRADES