Visites temàtiques

Un palau de Masia

A la Masia d’en Cabanyes i al Centre d’Interpretació del Romanticisme Manuel de Cabanyes s’explica el segle XIX al Garraf. S’hi mostra el llegat de la família Cabanyes i el seu bagatge cultural. El poeta, els pintors, els empresaris, les col·leccions, els llibres, les peces d’art i el mobiliari. La vida d’una família benestant d’ençà el segle XIX. L’arquitectura d’una masia que s’apropa als canons estètics d’un palauet italià. Com vivien i com van participar en la construcció d’un llegat cultural i econòmic que ha perviscut fins a l’actualitat.

Amb el Cicle de Visites temàtiques a la Masia d’en Cabanyes volem difondre aquest llegat. La primavera passada van tenir el privilegi de poder-ho explicar de la mà de Rosa Vives, Pere Marsé, Albert Tubau, Xavier Solà, Oriol Pi de Cabanyes i Estel Adell. Especialistes que van voler sumar-se a l’objectiu de posar de relleu la Masia d’en Cabanyes.

Durant la primavera d’aquest any 2014, programarem un nou cicle de visites temàtiques. Ben aviat esperem que el Govern de la Generalitat faci reconeixement a la Masia com BCIN -Bé Cultural d’interès nacional-. Amb les visites temàtiques, en fem reconeixement des del territori i volem compartir-lo amb tota la
ciutadania.