Elles. Parlen les dones de la Masia d’en Cabanyes

El diumenge 28 de novembre us convidem a fer un recorregut amb mirada feminista per la història de la nissaga i de la Masia d’en Cabanyes. La visita esta  organitzada amb motiu del 25 de novembre, Dia Internacional per a l’eliminació de la violència contra les dones.

Les dones son poques vegades protagonistes de la història. Ha costat que fossin presents als llibres d’història i als relats culturals i socials que hem construït.

En aquesta proposta coneixereu la història de quatre dones, Maria Dolors de Cabanyes i Ballester (1812- ?),  Pepita d’Olzinelles i Romero (1810-1844) , Antònia Inglada i Moragas (1811-1876)  i Núria de Cabanyes i Ricart (1919-1942), són ELLES, les coprotagonistes de la història cultural, social i econòmica de la nostra ciutat i del nostre país, que volem reivindicar pel que representaven cada una en el seu moment i que no siguin oblidades.

Una mirada cap a les dones de la família ens permet aprofundir en aspectes vinculats a la societat del segle XIX i fer un anàlisi crític de com ha evolucionat la nostra societat fins a data d’avui, contribuir a la reflexió i a formar-nos com a societat més justa i igualitària.

No us la perdeu!

Diumenge, 28 de novembre a les 11h30 . Reserveu plaça a info@arccultural.cat o bé trucant al telèfon 669 288 220. L’aforament és limitat!