Rodatges i Reportatges Fotogràfics

“Una casa històrica

en un entorn que inspira”

 

La Masia d’en Cabanyes és una localització singular per a rodatges i reportatges fotogràfics, una bona opció gràcies a la diversitat d’escenaris que ofereix, des d’estances amb elements pictòrics i decoratius del segle XIX, passant per uns espais amplis i zones enjardinades.

Situada als afores de Vilanova i la Geltrú, en un entorn rural mirant al mar, la Masia d’en Cabanyes permet crear escenografies molt especials. De fàcil accés des de l’autopista i la C-15, molt a prop de Barcelona i Sitges, ofereix a més una gran zona d’aparcament.

 

En el moment en que et trobes davant la Masia, l’impacte és immediat. Un cop a dins, descobrireu: la planta baixa, amb la sala de les Voltes, antic espai agrícola amb sostre de volta catalana; la planta noble, amb les diferents estances originals del segle XIX (amb col·lecció de mobiliari, quadres, etc.), com la biblioteca, el menjador, la cuina antiga, la saleta russa o la sala de la cúpula, així com la galeria porticada, un espai singular obert, amb el jardí romàntic com a perfecte teló de fons.

 

Sol·liciteu més informació al nostre correu masiadencabanyes@ccgarraf.cat o bé trucant al telèfon 93 811 57 15