El CIRMAC us ofereix propostes alternatives a les visites i activitats presencials amb l’objectiu de que els centres educatius pugueu disposar de recursos a l’aula que us permetin descobrir i aprofundir en el coneixement del museu, d’una manera lúdica i sense haver-vos de desplaçar.

SEGUINT EL TRAÇ DELS ROMÀNTICS 

Aquesta activitat us permetrà conèixer l’obra pictòrica de Joaquim de Cabanyes i Ballester, un dels representants del Romanticisme pictòric català. Descobrir-ne els detalls, colors i conceptes predominants en la seva obra, formada majoritàriament per paisatges, per a que després els i les alumnes puguin crear la seva pròpia obra, el seu paisatge, partint del model que us facilitem o bé partint de zero.

Podeu reforçar el treball previ a l’aula mitjançant la informació que trobareu a la  GUIA DE VISITA. De la mateixa manera no dubteu en contactar-nos (masiadencabanyes@ccgarraf.cat o bé trucant al 93 811 57 15)  si necessiteu més material o altre informació.

 

 

EL SECRET DELS CABANYES

El Secret dels Cabanyes és un Escape Room digital, una nova proposta lúdica i didàctica del CIRMAC que us permetrà conèixer l’espai i els seus personatges històrics sense haver-vos de desplaçar.
Es tracta d’un joc interactiu que afavoreix el treball en equip i el desenvolupament d’habilitats, i s’adreça tant a col·lectius escolars – especialment a partir de cicle superior- com a grups d’amics o familiars. També es pot fer de manera individual.

Des del CIRMAC animem especialment a les escoles i centres de secundària de la comarca a jugar-hi, és una bona manera de conèixer i interactuar amb els equipaments museístics amb un llenguatge diferent, i és també un bon recurs per a complementar una visita presencial al museu. Des del centre educatiu, la tasca de la persona docent serà escollir el format de joc que permeti a l’alumnat participar-hi i divertir-se d’acord amb la tipologia de grup que sigui.

 

MUSEUM QUIZZ DE LA MASIA D’EN CABANYES

Quant en sabeu de la Masia d’en Cabanyes?

Us convidem a posar a prova els vostres coneixements de la casa-museu i la seva història a través d’aquest joc que podeu trobar a les històries de l’Instagram de @masiacabanyes (https://www.instagram.com/stories/highlights/18115130617109459/