Canvi d’horaris a la Masia d’en Cabanyes en motiu del Vida Festival

El Bosc Encantat

En motiu de la celebració del Vida, Festival Internacional de Vilanova i la Geltrú, que tindrà lloc del 3 al 6 de juliol, hi haurà canvi d’horaris als espais de la Masia d’en Cabanyes.

El Vida és un nou concepte de festival, adreçat a tots els públics, que inclourà diferents disciplines artístiques relacionades amb la música. Bona part dels espectacles d’aquest festival tindran com a escenari els espais naturals que es troben al voltant de la Masia d’en Cabanyes: A la gran esplanada estaran situats els dos escenaris principals, on es podrà gaudir dels grans caps de cartell. També s’han previst concerts més intimistes enmig del bosquet i actuacions de còmics, lectures de llibres, concerts de grups novells a una petita Cabana. Hi haurà un espai dedicat al cinema a la fresca i la zona de les barbacoes estaran equipades per oferir diversos serveis de restauració.

Per tot això, les visites guiades al Centre d’Interpretació del Romanticisme Manuel de Cabanyes es realitzaran fins a aquest cap de setmana (dissabte 28 i diumenge 29 de juny) i es reprendran el cap de setmana del 12 de juliol.

A més, entre el 25 de juny i fins el 10 de juliol (ambdós inclosos) l’espai del Pícnic romandrà tancat.