Dia Internacional de les Dones a la Masia d’en Cabanyes

Per a commemorar el Dia Internacional de les Dones (8M), la Masia d’en Cabanyes ofereix una jornada amb diverses activitats organitzades pel Servei d’Atenció a les Dones – SIAD Garraf – , l’Ajuntament de Cubelles, l’Ajuntament d’Olivella i el mateix CIRMAC, propostes que volen reivindicar i visibilitzar el paper de les dones en la cultura així com reflexionar sobre la pressió estètica que pateixen les dones. El programa inclou un espai de trobada amb dinar, música, micro obert i mostra de talents.

Programació · Dissabte 9 de març

11:00 h. Taller “Cossos!! Prou pressió estètica”. A càrrec de l’entitat Mousiké. A través d’aquest taller es vol reflexionar sobre els ideals de bellesa construïts socialment i culturalment en les societats patriarcals que imposen unes normes determinades sobre quins són els cossos acceptats i desitjats, i contribueixen d’una manera decisiva a la insatisfacció corporal en les dones.

12:30 h. Visita temàtica “Elles, parlen les dones de la Masia d’en Cabanyes. Un viatge a la seva història oblidada”. A través d’un recorregut per les estances de la casa-museu, es donaran a conèixer quatre dones que formen part de la història de la Masia d’en Cabanyes.

13:30 h. Dinar de dones (gratuït). Amenitzat per la DJ Eve. En acabar el dinar es donarà pas a l’activitat “El Talent de les dones” i micro obert.

16 h. Xerrada ”L’entorn femení de Víctor Balaguer”, a càrrec de la historiadora Montserrat Comas i Güell, autora del llibre “Elles, les dones també hi eren”.

 

Totes les activitats són gratuïtes, però cal fer reserva prèvia. S’oferirà servei de cangur de 11:00 a 13:30 h per als menuts

Les reserves pel taller COSSOS, el dinar i servei de cangur cal fer-les per WhatsApp al telèfon 683 136 803, indicant nom i cognoms, telèfon i població.

Cliqueu als enllaços per a reservar plaça per la visita temàtica ELLES. Parlen les Dones de la Masia d’en Cabanyes, un viatge a la seva història oblidada  i per la xerrada L’Entorn femení de Víctor Balaguer (https://masiadencabanyes.cat/venda-entrades/)