Dia Internacional dels Museus a la Masia d’en Cabanyes

El proper dilluns 18 de maig serà el DIA INTERNACIONAL DELS MUSEUS, un dia que volem celebrar amb tu!

La situació actual, el Covid-19, ens ha dut a cercar noves maneres d’apropar-nos a vosaltres, encara que sigui virtualment, doncs una cosa tenim clara, i és que és aquí es on volem ser, al vostre costat. I ens agrada que celebreu amb nosaltres aquests dies, encara que sigui a distància. Potser, des d’aquesta perspectiva,  veurem el patrimoni d’una manera diferent, i recordarem tot el que és al nostre abast i que fa temps que no visitem. Per això, avui, apropant-se el dia de celebració, volem recordar-vos que la Masia és a prop vostre, un llegat únic i un entorn excepcional.

Recordeu que el dia 18 de maig, a partir de les 11h30, podreu gaudir d’una visita guiada a través del nou canal de Youtube de la Masia d’en Cabanyes, de la mà de Jordi Pérez , company i guia del museu. Us n’informarem a través de les xarxes socials! Entre tant esperem que gaudiu d’aquest tastet de Masia.

Seguiu-nos aquest cap de setmana a les xarxes, feu ruta virtual pels diferents #museusvng amb les vostres likes-petjades, participeu al museumquiz familiar, tenim molt a compartir!

Sumeu-vos a la celebració del #dim2020!