Dia Internacional dels museus a la Masia d’en Cabanyes

 

El Centre d’Interpretació del Romanticisme Manuel de Cabanyes (CIRMAC) se suma a la celebració del Dia Internacional dels Museus i a la Nit dels Museus a Vilanova i la Geltrú amb activitats gratuïtes i jornades de portes obertes

Programa d’activitats al Centre d’Interpretació del Romanticisme Manuel de Cabanyes

Dimecres 18 de maig


Imagen 013Portes obertes al CIRMAC, d’11 a 14h.
Visita lliure autoguiada que acosta al públic al moviment romàntic a través del llegat de la familia Cabanyes.

 

 

 

portada descobreixPresentació de la guia “Descobreix el Garraf: Cultura, patrimoni i museus”, a les 12h als jardins de la Masia.
Una publicació que ha coordinat i redactat Jordi Medina amb la participació i col·laboració dels municipis del Garraf, museus i equipaments patrimonials de la comarca.

 

 

Dissabte 21 de maig


“Reflexions Sociològiques” i “Enquadra bé”, intervencions artístiques a càrrec de Joan Nadal, a la Galeria Porticada i al Jardí Romàntic de la Masia, en el marc del projecte “-IONS”, una mostra que es podrà veure als cinc museus de Vilanova i la Geltrú fins el dia 5 de juny.

 

 

Sala de la Música

Visites guiades gratuïtes al CIRMAC, a les 11h, 12h i 13h.
Una visita que permet descobrir el llegat de la familia Cabanyes i que mostra l’escenari privat on es va desenvolupar la seva vida durant el romanticisme. La visita també permet gaudir de l’entorn natural privilegiat, descobrint el jardí romàntic, el bosc i la zona de pícnic.

 

BBQVIDA BBQ, a partir de les 12h i fins al vespre.
Presentació oficial del VIDA 2016 a Vilanova i la Geltrú amb les actuacions musicals en directe de Joan Colomo i Bigott, DJs, servei de barra i restauració.
Entrada gratuïta.

 

 

 

XAV_0150-1Visita guiada gratuïta “Col·leccionisme i Goya a la Masia d’en Cabanyes”, a les 20h i a les 23h.
Permet descobrir les peces més singulars i extraordinàries de la col·lecció Cabanyes i el seu afany col·leccionista amb dotze gravats de la sèrie Disparates.

 

 

IMG_4404

Concert de pop-rock a càrrec de l’Escola de Música Freqüències, a les 22:15h als jardins de la Masia.

 

 

 

Diumenge 22 de maig


nensTaller infantil “Converteix-te en un pintor romàntic”, a les 11h. Gratuït.

Visita guiada gratuïta “Col·leccionisme i Goya a la Masia d’en Cabanyes”, a les 12h

 

 

DSC_0214Taller infantil “Les Muses del Museu”, a les 12:30h. Adreçat a infants entre 6 i 10 anys. Places limitades, cal reserva prèvia. Preu: 3 € per participant.

Visita guiada al CIRMAC, a les 13h. Gratuita.