El celler de la música i les il·lusions

Entreu a aquest espai captivador, l’antic celler de la casa, ara el celler de la música i les il·lusions. En aquest espai hi podreu descobrir jocs de taula, espectacles de màgia, viatges sonors i jocs musicals… Exploreu i jugueu plegats!

MÚSICA EN FAMÍLIA (Amb Mònica Planas. Escola de música Freqüències)

Adreçat a infants fins a 3 anys, que ja caminin, juntament amb un familiar adult. Farem jocs de falda, petites audicions, manipulació d’instruments…un taller de ball i festa que oferirà recursos lúdics per a tota la família. Infants fins a 3 anys.

LES AVENTURES DELS CABANYES (Amb Mercè Mateo i Oliver Solano. Music Training Lab)

Conte musicat sobre les aventures d´en Josep Anton de Cabanyes, germà gran del poeta, qui fou comerciant, escriptor, col·leccionista i pintor ocasional. Mitjançant els sons i ritmes creats pel públic assistent explicarem anècdotes i curiositats de l’època revivint un dels seus interessants viatges. Hi haurà instruments per a tothom per poder explicar d’una forma diferent i musical els valors i interessos que movien el nostre protagonista.

LA MÀGIA DE LA MASIA  (Amb el Mag Gómez i l’Isidre de Garraf Tallers. L’Herència dels Grans)

L’Isidre i en Vicenç són uns enamorats de la màgia. Un és gran i l’altre jove. L’Isidre va començar a fer màgia de gran, i en Vicenç de ben petit. Entre els dos ens faran un espectacle de màgia especial, i potser ens explicaran algun truc. No us ho perdeu!

TASTET DE MASSATGE SONOR AMB BOLS TIBETANS (Amb Lali Jasjeev Kaur. Associació Fem Unió)

La Lali ens farà uns tastets individualitzats de massatge sonor per les mares, pares, àvies, avis o d’altres adults que hi vulguin participar, un espai per a relaxar el cos i la ment mentre la resta de la família dina als jardins de la masia.

EL SALÓ DELS JOCS (Amb Xavi Socias. Cheap Films)

Tria una taula, tira els daus, reparteix cartes, endinsa’t en mons fantàstics, fes un salt en el temps i descobreix noves habilitats que posaràs al servei de l’equip … Comença el joc!  Caldrà raonar, enraonar i col·laborar, tot desenvolupant imaginació i visió estratègica.

TALLER DE MUSICOTERÀPIA AMB BOLS TIBETANS (Amb Lali Jasjeev Kaur. Associació Fem Unió)

La Masia d’en Cabanyes també inspira al relax. Deixeu-vos endur pel bonic so dels bols tibetans en aquest entorn formidable. Petits i grans en podran gaudir, tota la família hi és benvinguda. L’aforament és limitat.

Consulteu el Programa Arts i Natura Festival