El “Centre d’Interpretació del Romanticisme Manuel de Cabanyes. Masia d’en Cabanyes” i la zona de pícnic tornen a obrir al públic aquest cap de setmana

La Masia d’en Cabanyes i la zona de pícnic tornen a obrir al públic a partir d’aquest cap de setmana de l’1 i 2 de setembre.

L’horari de visites al “Centre d’Interpretació del Romanticisme Manuel de Cabanyes. Masia d’en Cabanyes” (CIRMAC) és: dissabtes i diumenges d’11 a 14h. Les visites guiades al CIRMAC són a les 11h i a les 13h i la visita guiada a “El col·leccionisme i Goya a la Masia d’en Cabanyes” a les 12h. Com cada primer diumenge de mes les visites guiades seran gratuïtes.

També es poden concertar visites de grup (màxim 25 persones) qualsevol dia de la setmana. Les reserves es poden fer omplint el formulari que trobareu aquí, enviant un correu electrònic a: masiadencabanyes@ccgarraf.cat o trucant al telèfon 938115715.

Al llarg d’aquest mes s’aniran anunciant les propostes per a aquest nou curs: Visites temàtiques, activitats infantils, programa educatiu i activitats al voltant del CIRMAC.

Fins al 30 de setembre la zona de pícnic obrirà al públic de 9h a 20h, i durant el mes d’octubre l’horari serà de 10h a 19h.