El CIRMAC participa a la Nit dels Museus del Penedès

El Centre d’Interpretació del Romanticisme Manuel de Cabanyes (CIRMAC) se suma a la Nit dels Museus del Penedès, amb visites guiades i tast de vins i cava a càrrec del Celler Castell de Pujades. 8 de juliol de 2016

logoNitdelsMuseus

A les 20h i a les 21h30, visites guiades al CIRMAC. Coneixerem el Romanticisme de la mà de la nissaga Cabanyes, una familia que es dedicà al comerç de vins i aiguardents al llarg del segle XIX. Innovadors, sensibles, erudits, artistes, escriptors, col·leccionistes…la casa conserva les estances amb la decoració, mobiliari i col·leccions artístiques d’època.

Imagen 013

En finalitzar cada visita oferirem un tast de vins i cava, a càrrec del Celler Castell de Pujades, un celler que destaca per la viticultura ecològica, respectuós amb el medi ambient, que elabora vins i caves a partir de les varietats de raïm autòctones, macabeu, xarel·lo i parellada, guardonats a nivell internacional.

Imatge celler imatges ampolles

Per a participar a l’activitat (visita i tast) cal realitzar reserva prèvia, trucant al telèfon     93 811 57 15 o bé per mail a masiadencabanyes@ccgarraf.cat, places limitades!