El Consell Comarcal del Garraf lliura a Càritas Interparroquial de Vilanova i la Geltrú la recaptació de l’Arts i Natura Festival

Aquesta edició del Festival ha comptat amb gran participació i solidaritat per part de les famílies.

El passat dijous 14 de novembre, la presidenta del Consell Comarcal del Garraf, Glòria Garcia Prieto, va entregar a Antoni Marrugat, coordinador de Càritas Vilanova i la Geltrú i responsable de l’Economat, els 950 euros corresponents a la recaptació de l’”Arts i Natura Festival”, celebrat el passat 6 d’octubre a la Masia d’en Cabanyes.

Aquesta edició de l’Arts i Natura Festival” ha comptat amb gran participació i solidaritat per part de les famílies, que han incrementat l’aportació de productes d’higiene i alimentació per a l’Economat. A més, mitjançant el pagament de l’entrada a l’activitat, s’ha pogut recaptar la quantitat de 950 euros, aconseguint per tercer any consecutiu, que famílies ajudin a altres famílies.

Durant l’acte, la presidenta del Consell Comarcal del Garraf va fer una valoració molt positiva d’aquesta activitat solidària que cada any es consolida més i que enguany ha vist augmentada la presència de famílies i els diners recaptats. En aquest sentit, García va afirmar que “de nou l’Arts i Natura Festival va estar al costat d’una entitat social i de cooperació”, i va recordar que “aquesta és la voluntat del Consell Comarcal i del Centre d’Interpretació del Romanticisme Manuel de Cabanyes – Masia d’en Cabanyes: que la cultura i l’art estiguin al costat de les causes socials”. Garcia també va anunciar que “l’any vinent continuarem treballant per a omplir la Masia d’en Cabanyes de famílies que vulguin gaudir del patrimoni de la ciutat i, a la vegada, vulguin assumir un compromís cívic i solidari”.

Per la seva banda, el coordinador de Càritas Vilanova i la Geltrú, Antoni Marrugat, va elogiar l’activitat que planteja una festa en família, en un espai d’art i cultura, i que sumi l’aspecte solidari.

L’Arts i Natura Festival és una activitat organitzada pel Consell Comarcal del Garraf i construïda gràcies a la col·laboració de nombroses persones, entitats i col·lectius de la comarca. Aquest any hi han participat: els actors Maria Armengol, Alba Llorens i Carles Vallès, les Entitats Sardanistes del Garraf, la Xarxa de Biblioteques Municipals de Vilanova i la Geltrú, el Consell Esportiu del Garraf, el Parc del Garraf – Diputació de Barcelona, el Taller de Pintura Amarè, Cheap Films, Lali Jasjeev Kaur de l’Associació Fem Unió, els Mercats Municipals de Vilanova i la Geltrú, les persones voluntàries del programa Garraf Tallers, l’herència dels Grans, El Cep i la Nansa, Music Training Lab, el Mag Gómez, l’Escola de Música Freqüències, els i les alumnes de l’IES Joan Ramon Benaprès – Escola d’Hostaleria de Sitges, l’Associació dels Tres Tombs, la Mancomunitat Tegar del Garraf,  la dissenyadora d’indumentària Sílvia Domènech, Arc Gestió Cultural, Càritas Interparroquial de Vilanova i la Geltrú i l’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú. El Festival ha comptat també amb el suport de l’Eix Diari, Venca i Caves Jaume Serra.

Durant l’Arts i Natura Festival s’obren les portes de la Masia d’en Cabanyes a la ciutadania amb activitats infantils i familiars, que conviden a descobrir la casa on hi va viure la família Cabanyes, a conèixer la seva història i alhora gaudir de l’entorn privilegiat. El festival també permet donar a conèixer les activitats que el Centre d’Interpretació del Romanticisme Manuel de Cabanyes ofereix al públic infantil i familiar durant tot l’any.