El jardí encantat

Amplia el coneixement del món que t’envolta, coneix il·lustradors, il·lustradores, autors i autores dels contes preferits dels infants de la comarca, compartint amb ells i elles els seus nous i millors contes, i participa a les narracions. Para bé els sentits de l’oïda, la vista i, sobretot, deixa anar la imaginació!

LA GEA, FLOR DE LA POSIDÒNIA (Amb Lola Rojas, autora del conte)

La Gea vol ser tan bona al rem com a la vela, somia ser una bona marinera i preservar la mar Mediterrània, i per això cal ser valenta i experta en el món de sota l’aigua. Una història marinera plena d’anècdotes dels pescadors, refranys mariners, metàfores, humor, art, música, poesia, que ens avisa dels perills que corre la mar. Un conte escrit per Lola Rojas i il·lustrat per Glòria Fort.

EL CAMÍ DE MARWAN (Amb Roser González. Càritas Interparroquial)

Les seves pàgines, fetes de paraules i imatges delicades, narren la història de Marwan, un nen que deixa casa seva i travessa mars, deserts i fronteres fugint de la guerra i la fam. Escrit per Patricia de Arias i il·lustrat per Laura Borràs que va rebre la Menció d’Honor a la fira del llibre Infantil de Bolonya 2017.

LA BUSCADORA DE TRESORS (Amb Montse Panero i Montserrat Balada, autora del conte)

La Lola vol ser buscadora de tresors. Un dia li cau a les mans un mapa d’un indret llunyà on n’hi ha un d’amagat. No té cap brúixola que li assenyali el nord, però, decidida a trobar-lo, emprendrà el camí desconegut que travessa la terra de la mandra, la gresca i la por per fer realitat el seu somni. Un conte escrit per Montserrat Balada i il·lustrat per Núria Feijóo.

LA PERRUQUERIA DEL SR. CARABASSÓ (Amb Oriol Toro, autor del conte)

En un racó amagat de l’hort s’hi amaga un carabassó. Ell, sempre va de vint-i-un botons i porta el tupé més ben engominat de tot l’hort. Cada nit, treu de sota una fulla unes estisores, una pinta i un assecador i penja el cartell d’obert a la seva perruqueria. Però té la mania de criticar els seus  clients quan no hi són. I això li porta problemes… Un conte escrit per Oriol Toro i il·lustrat per Ricard Aranda.

LA BIBLIOTECA DEL PATI (Xarxa de Biblioteques de Vilanova i la Geltrú)

Contes i coixins, il·lustracions i relats, als jardins de la masia trobareu un espai compartit de lectures, per a tots i totes, amb la col·laboració de la Xarxa de Biblioteques Municipals de Vilanova i la Geltrú.

Consulteu el Programa Arts i Natura Festival