ELLES. PARLEN LES DONES DE LA MASIA D’EN CABANYES. UN VIATGE A LA SEVA HISTÒRIA OBLIDADA

Des del “Centre d’Interpretació del romanticisme. Masia d’en Cabanyes”, hem preparat una visita amb perspectiva de gènere com a forma de reivindicar les dones que han viscut o que tenen alguna relació amb la casa. Hem volgut preparar la visita a la llum d’una mirada feminista, donant visibilitat i, també, revisant la seva història oblidada. Amb aquesta visita guiada volem contribuir a canviar la mirada que s’ha imposat sobre les dones perquè han estat socialitzades en un entorn patriarcal i amb uns valors no igualitaris. Proposem, doncs, una mirada crítica del que hem après, intentar contribuir a educar les generacions futures amb valors més equitatius i igualitaris.

Donada la darrera supressió d’activitats culturals, hem enregistrat una part de la visita, adaptant-la al format digital per poder compartir-la amb tots vosaltres.

La podreu veure a partir d’aquest diumenge a les 12 h al canal de You tube de la   Masia d’en Cabanyes, on romandrà per futures visualitzacions. Tanmateix el CIRMAC té previst oferir la versió més detallada i complerta en una visita presencial tan aviat com sigui possible.

Més informació: https://masiadencabanyes.cat/category/premsa/