Es lliura a l’Economat de Vilanova i la Geltrú la recaptació de Un dia en família. Arts i natura festival

La presidenta del Consell Comarcal del Garraf, Glòria Garcia Prieto i el conseller president de l’Àrea de Cultura, Patrimoni, Ocupació i Esports, Xavier Grau, han fet entrega dels 700 euros recaptats a l’activitat “Un dia en família. Arts i natura festival”, celebrada el passat 7 d’octubre a la Masia d’en Cabanyes, a Antoni Marrugat, coordinador de Càritas Vilanova i la Geltrú i responsable de l’Economat i Maribel Borràs, voluntària que va coordinar el recapte durant tota la jornada.

En aquesta edició de “Un dia en família, Arts i natura festival. Art, lletres, música, espectacles, tallers i natura als Jardins de la Masia d’en Cabanyes” s’han recaptat 700 euros que van destinats a l’Economat de Vilanova i la Geltrú, a part dels productes que van recollir les persones voluntàries de l’Economat a la porta de la Masia durant tot el dia. La presidenta del Consell Comarcal del Garraf ha fet una valoració positiva d’aquesta activitat solidaria que cada any es consolida més i enguany ha vist augmentada la presencia de famílies i els diners recaptats. En aquest sentit ha afirmat que, “aquesta ha estat la quarta edició però la segona en la que els diners es destinen a un projecte solidari com és l’Economat. Una manera d’unir cultura amb solidaritat i que ja té molt bona acollida entre les famílies que ens visiten”.

Per la seva banda, el coordinador de Càritas Vilanova i la Geltrú, Antoni Marrugat, ha volgut elogiar l’activitat que planteja una festa en família en un espai d’art i cultura i que sumi l’aspecte solidari. D’altra banda, Marrugat ha volgut destacar que “la ciutat de Vilanova i la Geltrú i la comarca del Garraf són exemple de ciutat solidària, tal com va quedar expressat en el recapte d’aliments realitzat fa uns dies, i en projectes solidaris com “Un dia en família Arts i natura festival”.

Organitzada pel Consell Comarcal del Garraf Un dia en família Arts i natura festival és una activitat construïda gràcies a la col·laboració de persones, entitats i col·lectius de la comarca, com són la Xarxa de Biblioteques municipals de Vilanova i la Geltrú, el Consell Esportiu del Garraf, el Parc del Garraf – Diputació de Barcelona, Cheap Films, Grup Xarxa de Vilanova i la Geltrú, Lali Jasjeev Kaur de l’Associació Fem Unió, Eva Bolaño, Garraf Tallers L’Herència dels Grans, Roser Amela, Tracart, Aula d’activitats teatrals, La Samboneria, El Cep i la Nansa, Solmat Music Training Lab, el Mag Gómez i l’Isidre Rosell, l’Escola de Música Freqüències, els alumnes de l’IES Joan Ramon Benaprès – Escola d’Hosteleria de Sitges i l’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú. Una jornada amb la que s’obren les portes de la Masia d’en Cabanyes a la ciutadania amb activitats infantils i per a tota la família, que apropa a descobrir la casa on va viure la família Cabanyes, la seva història i alhora gaudir d’aquest entorn privilegiat i que permet donar a conèixer les activitats que durant tot l’any el Centre d’Interpretació del Romanticisme Manuel de Cabanyes ofereix al públic infantil i familiar.