Espais

La Masia d’en Cabanyes posa a disposició les seves sales i jardins per a celebrar-hi esdeveniments, celebracions, reunions o sopars de gala: la Sala de les Voltes, la galeria porticada de la planta noble i els jardins conformen uns espais singulars ubicats en un entorn verd i tranquil que maximitza el gaudi de les trobades. 

Per a informació i reserves podeu contactar-nos a través del mail masiadencabanyes@ccgarraf.cat o bé trucant al telèfon 938115715.

 

Sala de les Voltes

Antic celler actualment convertit en sala polivalent, manté el sostre de volta catalana originari que la converteix en un espai amb caràcter i arquitectònicament singular. Ubicada a la planta baixa amb accés directe al jardí, aquesta sala compta amb 250 m² i un vestíbul de 50 m². És un espai polivalent, ideal per a celebrar-hi conferències i banquets. La sala està equipada amb panells que permeten separar espais més petits, així com calefacció, equipament audiovisual i wi-fi.

 

Galeria Porticada

La Masia compta amb una galeria (205 m²) que l’envolta i li confereix unes característiques úniques, amb el jardí romàntic com a perfecte teló de fons. La galeria porticada és d’accés exclusiu des de la Sala Alexandre de Cabanyes.

 

 

 

 

Jardins

Jardins Uns jardins versàtils, rodegen la masia, oferint diferents ambients. De dia, és un espai ideal per a la recepció de convidats, coffee breaks, activitats.. De nit, es converteix en un espai ple de màgia per als còctels de benvinguda i sopars de gala, amb l’espai natural i la posta de sol que li confereixen un ambient excepcional. 

 
 
 
 
 
 

Espais i Esdeveniments Masia Cabanyes