Estiu a la Masia d’en Cabanyes

Visites en la frescor dels capvespres, activitats per a infants, visites guiades per a descobrir l’Espai Goya… aquest estiu el Centre d’Interpretació del Romanticisme Manuel de Cabanyes. Masia  d’en Cabanyes us ofereix propostes segures i saludables.

 

MUSEU OBERT A L’ESTIU –  caps de setmana, d’11 a 14h

Durant el mesos de juliol, agost i setembre us proposem la visita Descoberta del Centre  d’Interpretació del Romanticisme, el llegat Cabanyes i l’Espai Goya ,  dissabtes i diumenges a les 11h, 12h o 13h.
L’aforament és limitat i s’han adoptat mesures per a garantir que les visites siguin saludables. Entrada gratuïta fins el 2 d’agost (inclòs).

 

 

El primer diumenge de mes, a les 12h , gaudiu de la visita Col·leccionisme i Goya a la Masia d’en Cabanyes,  una visita que us permetrà descobrir les peces més singulars de la col·lecció Cabanyes, els Disparates de Goya, així com conèixer i entendre la tradició col·leccionista de la família, que va iniciar Josep Anton de Cabanyes cap al 1830. Entrada gratuïta. Per a aquestes visites caldrà efectuar reserva prèvia tal i com es detalla a continuació:

  • Visita 2 d’agost a les 12h : insripcions per mail a egarcia@ccgarraf.cat.
  • Visita 6 de setembre a les 12h: inscripcions per mail a info@arccultural.cat

 

CAPVESPRES A LA MASIA D’EN CABANYES – 29 de juliol, 7, 14, 21 i 28 d’agost, a les 20h

El darrer dimecres de juliol i tots els divendres del mes d’agost  s’obriran les sales i jardins del museu amb la proposta més fresca, els “Capvespres d’estiu a la Masia d’en Cabanyes”.

L’activitat inclou una visita guiada al museu i una copa de cava als jardins de la Masia, tot gaudint de l’entorn verd i tranquil de la Masia.

Preu: 7 € per adult, gratuït per a infants fins a 14 anys (inclòs). Reserves a través d’info@arccultural.cat o bé per telèfon al 639868491.
Col·labora: Celler de Viticultors del Garraf

 

ACTIVITATS EN FAMÍLIA. CONTE DE FESTA MAJOR- 29 de juliol a les 18h

La conta-contes Montse Panero ens explicarà Gegants!, un conte que ens parla de l’Helga, una geganta tan alta que quan comença a ballar perd l’equilibri… Com ho farà per sortir a la cercavila sense caure?

Gegants! és un conte de la col·lecció Cercavila d’El Cep i la Nansa Edicions, escrit i il·lustrat per Susanna Peix i Sebastià Serra.

L’activitat es farà de manera segura i saludable als Jardins de la Masia.
Entrada gratuïta | Aforament limitat | Cal fer inscripció prèvia per mail a egarcia@ccgarraf.cat, indicant nombre d’adults i infants, fins el dia 28 de juliol.

 

Recordeu que l’ús de marscareta és obligatori per  a tothom, també pels infants a partir de 6 anys. Conegueu les mesures de seguretat i salut del museu per a gaudir de visites i activitats saludables

Visites segures Estiu al CIRMAC

Les propostes de visites i activitats d’estiu al CIRMAC poden ésser modificades d’acord amb l’evolució del Covid-19.