Horaris d’agost a la Masia d’en Cabanyes

La zona de pícnic tancarà de l’1 al 31 d’agost, ambdós inclosos

El Centre d’Interpretació del Romanticisme Manuel de Cabanyes modifica el seu horari habitual durant el mes d’agost. Així doncs, els divendres 11, 18 i 25 d’agost els jardins de la masia s’obren a la ciutadania per gaudir de l’activitat dels “Capvespres al museu” una visita guiada al Centre d’Interpretació del Romanticisme Manuel de Cabanyes (CIRMAC) que permetrà descobrir les estances i la col·lecció artística del segle XIX. Després de la visita, les persones assistents podran gaudir d’una copa de cava, gràcies a la col·laboració del Celler de Viticultors.

Les visites dels capvespres es realitzaran de 20h a 22h i seran dinamitzades per Arc Gestió Cultural. El preu de l’entrada serà de 5€ per participant i gratuït per infants i joves fins als 14 anys. Per a més informació podeu trucar al  669 288 220 o enviar un correu electrònic a: info@arccultural.cat

D’altra banda, les visites guiades al CIRMAC es realitzaran fins a aquest cap de setmana a les 11h, 12h i 13h i es reinicien el 2 de setembre en aquest horari habitual.

El Pícnic de la Masia d’en Cabanyes tanca les seves portes des de l’1  fins el 31 d’agost.