La galeria creativa

Les estances de la planta noble s’embolcallen amb una magnífica galeria porticada. Un espai on els Cabanyes s’inspiraven i reposaven, sovint amb música de fons. En aquest espai hi trobareu una sèrie de tallers per a desenvolupar la creativitat mitjançant les arts plàstiques. No us ho perdeu!

 

TALLER D’ESTAMPACIÓ DE SAMARRETES (Garraf Tallers L’Herència dels Grans)

Inspireu-vos en la natura i d’altres elements decoratius de la Masia per a fer-vos la vostra samarreta personalitzada, que us podreu emportar a casa.

ELS VENTALLS DE LA MASIA (Garraf Tallers L’Herència dels Grans) 

Els ventalls, al llarg del segle XIX, foren un complement femení molt important. Eren decorats i a vegades veritables peces de museu!  En aquest taller en decorarem.

PUNTS DE LLIBRE DE LA MASIA (Garraf Tallers L’Herència dels Grans)

Aquests petits objectes estaven tan estesos al segle XIX que en van començar a aparèixer veritables col·leccionistes. Des de petites obres d’art a vetes i cintes de colors, n’hi ha de tota mena. A la Masia en podrem crear de ben singulars a partir de diferents materials.

LES JOIES DE LA PEPITA D’OLZINELLES  (Arc Gestió cultural)

La Pepita era la muller d’en Josep Anton de Cabanyes. Li agradava seguir les corrents estètiques del moment. Com que viatjava, sempre cercava complements per anar ben elegant. En aquest taller farem polseres i collarets, per anar elegants com la Pepita.

Consulteu el Programa Arts i Natura Festival