La Masia palauet

Descobriu la bellesa de la casa i els interiors on visqué el poeta romàntic Manuel de Cabanyes. Exploreu la manera de viure i les col·leccions dels Cabanyes a través de les activitats que us proposem, amb les que volem donar a conèixer i compartir la història d’aquesta magnífica casa.

 

VISITA LA MASIA (Arc Gestió Cultural)

Descobriu la Masia d’en Cabanyes a través d’una visita guiada: arquitectura, mobles, col·leccions, objectes, quadres, llibres… ens expliquen coses de fa 200 anys. Veurem com vivien i quins eren els gustos i aficions de la família Cabanyes, grans representants del Romanticisme al nostre país!

 

LES MUSES DEL MUSEU (Amb Maria Armengol, Alba Llorens, Carles Vallès)

Les muses de la inspiració romàntica ens guiaran per la masia, fent-nos descobrir els seus secrets…un taller de teatre que vol fer descobrir la casa-museu i el seu llegat romàntic, basant-se principalment en l’univers d’en Manuel de Cabanyes.

 

CONVERTEIX-TE EN UN PINTOR ROMÀNTIC (Arc Gestió Cultural)

Els vostres infants es convertiran en petits pintors i pintores del Romanticisme. Observaran com eren els quadres romàntics de Martí Alsina i Joaquim de Cabanyes: els colors, les formes, la natura i el paisatge, i els serviran d’inspiració per a que puguin expressar la seva creativitat.

 

VESTIM-NOS DE CABANYES

A la planta noble de la casa trobareu disfresses, vestits d’època que ens ajudaran a imaginar-nos com vestien els homes i les dones del Romanticisme. Feu-vos fotos amb la indumentària i compartiu-les a les xarxes socials!

Consulteu el Programa Arts i Natura Festival