L’exposició “Alexandre Cabanyes i Marquès” a la Penya Filatèlica de Vilanova i la Geltrú.
2891
post-template-default,single,single-post,postid-2891,single-format-standard,theme-stockholm,has-dashicons,stockholm-core-2.3.2,woocommerce-demo-store,woocommerce-no-js,tribe-no-js,select-theme-ver-9.3,ajax_leftright,page_not_loaded,,qode_menu_,qode-mobile-logo-set,qode-single-product-thumbs-below,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive

L’exposició “Alexandre Cabanyes i Marquès” a la Penya Filatèlica de Vilanova i la Geltrú.

Amb motiu del 140 aniversari del naixement del pintor Alexandre de Cabanyes es van succeint tota una sèrie d’actes  i mostres en honor de l’artista. L’últim ha estat la inauguració de l’exposició “Alexandre Cabanyes i Marquès” a la Penya Filatèlica. A la mostra es poden veure impresos, publicacions, llibres i catàlegs aportats pels socis de l’entitat.

L’exposició va ser inaugurada el 4 de novembre i finalitzarà el 31 del mateix mes. D’altra banda s’ha publicat un nou punt de llibre de la col·lecció de la Penya Filatèlica i Correus ha editat dos segells personalitzats que reprodueixen a l’artista i a un dels quadres que es troben actualment al fons del Museu Víctor Balaguer.