Dia i Nit dels Museus!

🎊 🏛 Avui és el Dia Internacional dels Museus!

A la Masia d’en Cabanyes ho hem celebrat aquest cap de setmana molt ben acompanyats!

Agraïm a totes les persones que us heu desplaçat a la Masia per a gaudir de les visites i activitats del #dim22, especialment per la 💫 Nit dels Museus, amb propostes que no haguessin estat possibles sense la inestimable col·laboració d’@arccultural , de @marta.roig.prats i dels actors i les actrius de #lescotillogt , que ens van oferir una vetllada per a recordar.

🙌 Varem encetar el vesprr amb l’activitat infantil #unacasabencuriosaisingular”, on els més petits van descobrir uns mobles i objectes molt especials i tan diferents dels que tenim a les nostres cases! 🕰👀🧩

🌿🧸Tot seguit la Marta Roig, autora i il·lustradora de contes infantils, va agafar el relleu als jardins per a presentar-nos al “Monstre Lo”, un simpàtic monstre menja-articles que va captivar a tothom i al que vam poder dibuixar!

🌛🌟 Les portes del museu es van obrir a les 19h i, gràcies a les explicacions dels guies – el Pau i la Marta – i de totes les actrius i actors de L’Escotilló GT, els i les visitants van poder conèixer de primera mà la història de la Masia. La visita teatralitzada 🎭 “Treu-te el barret amb els Cabanyes” 🎩👒 inicialment programada en dues sessions va tenir tan d’èxit que es va acabar fent de manera continuada, amb una actuació final als Jardins amb gran públic!

“Treu-te el barret amb els Cabanyes” és una proposta amb guió de Jordi Carrillo i vestuari de Pere Arenas, un viatge en el temps que ens apropa als personatges més rellevants de la nissaga Cabanyes: Josep Anton de Cabanyes, Pepita d’Olzinelles, Manuel de Cabanyes, Alexandre i Núria de Cabanyes, acompanyats de la minyona Blanca i la majordoma Neus, les narradores de la història!

Les fantàstiques interpretacions van ser a càrrec de Lluís Pinyol, Fina Redondo, Carles Serra, Josep Roca, Neus Sardà, Lídia Rigual i Emma Vidal.

El trenet 🚂 i el servei de bar i restauració d @coquo_catering van acabar de fer una vetllada ben rodona!

Compartim la notícia de Canal Blau i, de nou, moltíssimes gràcies a totxs per ser-hi!!