Nit dels museus 2018

Dissabte 19 de maig, amb motiu del Dia Internacional dels Museus (divendres 18 de maig), la Biblioteca Museu Víctor Balaguer, el Museu Romàntic Can Papiol, l’Espai Far, el Centre d’Art Contemporani LA SALA, el Centre d’Interpretació del Romanticisme Manuel de Cabanyes i el Museu del Ferrocarril de Catalunya, obriran un any més les seves portes de nit per a celebrar conjuntament la Nit dels Museus.

A més, durant tot el cap de setmana els museus ampliaran horaris i oferiran visites i activitats.

Programa d’activitats al Centre d’Interpretació del Romanticisme Manuel de Cabanyes

Divendres 18 de maig


19h - Visita guiada al Centre d'Intrepretació del Romanticisme Manuel de Cabanyes i copa de cava als jardins de la masia. 

Visita gratuïta

Dissabte 19 de maig


A les 11 i les 13h - Visites guiades gratuïtes al Centre d'Interpretació del Romanticisme Manuel de Cabanyes.

A les 12h - Visita guiada gratuïta "col·leccionisme i Goya a la Masia d'en Cabanyes".
A les 12h Presentació del llibre "La Masia d'en Cabanyes. Relat cultural dels Cabanyes i significats de la casa- museu".

El Centre d’Interpretació del Romanticisme Manuel de Cabanyes publica el tercer volum de la col·lecció Visites temàtiques amb aportacions de Francesc Miralpeix, Montserrat Comas, Joan Manuel Chouciño, Silvia Domènech, Mireia Rosich, Rafel Mestres, Mila Arcarons, Mònica Àlvarez i Bienve Moya.
A partir de les 19h i fins a la 1h el CIRMAC obre les seves portes per a celebrar la Nit dels Museus amb entrada i activitats gratuïtes: música, art i dansa.

visites guiades cada mitja hora. Els punts d'encontre seran davant dels faristols que hi haurà a la Planta Baixa i a la Planta Noble.

Repartits per la masia trobareu els RACONS AMB CAVA per poder gaudir de forma relaxada de la essència de la Masia d'en Cabanyes.

I al jardí trobareu el PHOTOCALL per fer-vos fotos i compartir-les a les xarxes socials i el RACÓ D'ART INFANTIL per a que els més petits de la família puguin fer volar la seva creativitat artística.
Horari de les activitats programades

19.15h - Dansa contemporània a càrrec de Dansa Endins del Centre Gimnàstic Vilanova.

19.45h - Combo Teen The Funkers, Combo Teen Creative i Combo Adult jazz funk, dirigits per Jordi Artigas, Manolo Martínez i César del Val de Musicàrea Escola de Música.

22h - Dansa contemporània a càrrec de Dansa Endins del Centre Gimnàstic Vilanova.

Diumenge 20 de maig


A les 11 i les 13h - Visites guiades gratuïtes al Centre d'Interpretació del Romanticisme Manuel de Cabanyes.

A les 12h - Visita guiada gratuïta "col·leccionisme i Goya a la Masia d'en Cabanyes".

Per consultar tota la informació de la Nit dels Museus de VNG podeu consultar el dossier de premsa