OBRIM!

REDESCOBRIU LA MASIA D’EN CABANYES

El CIRMAC obre de nou les seves portes. A partir del dissabte 20 de juny ja podreu accedir al museu, redescobrir les seves col·leccions i gaudir dels jardins i entorn saludable de manera segura. Les  visites seran per lliure amb el suport de l’equip d’atenció al públic.

Visites durant el mes de JUNY

  • Adaptem el recorregut, aforament i format de la visita per tal de garantir visites segures i saludables
  • Durant aquest mes farem PORTES OBERTES i ampliem l’horari d’atenció al públic, ara dissabtes i diumenges  de 10 a 14h.
  • L’accés al museu es podrà fer a les hores en punt: 10, 11, 12 i 13h
  • Les visites es realitzaran per lliure amb el suport de la GUIA PER A VISITAR EL MUSEU  i l’equip d’atenció al públic i guiatge del museu que us oferirà suport i informació.
  • Les famílies que ens visiteu podeu complementar la visita amb la proposta digital “FES UN VIATGE EN EL TEMPS I TROBA ELS PETITS TRESORS DE LA MASIA D’EN CABANYES” i, la proposta per a fer a casa, “El taller de l’artista: PAISATGES DEL ROMANTICISME”.
  • Cliqueu a Vistes segures i saludables al CIRMAC  per a conèxer com visitar el museu durant aquest mes .

Visites durant el mes de JULIOL

  • A partir del juliol tornarem a l’horari habitual d’11 a 14h, i d’acord amb l’evolució el desconfirmanent, les visites guiades es reprendran des del dissabte dia 11 de juliol en el seu horari d’11h, 12h i 13h. Per les visites guiades no serà necessari fer reserva prèvia, tot i que l’aforament serà limitat i mantindrem els protocols establerts de seguretat i salut.

Visites durant el mes d’AGOST

  • A partir del retorn a les visites guiades, s’oferirà novament la visita especial “Col·leccionisme i Goya a la Masia d’en Cabanyes” els primers diumenges de mes, a les 12h.  S’iniciaran a partir del dia 2 d’agost. Per a aquesta visita caldrà efectuar reserva prèvia a través del mail egarcia@ccgarraf.cat.
  • Les tardes de divendres del mes d’agost s’obriran les sales del museu i els jardins neoclàssics per a la proposta “Capvespres a la Masia d’en Cabanyes”, una activitat que combina la visita guiada amb una copa de cava tot gaudint de la fresca dels jardins, a partir de les 20h. En aquest cas es realitzarà amb reserva prèvia a través d’info@arccultural.cat, i tindrà un cost de 7 € per persona.

L’entrada al CIRMAC serà gratuita fins al 2 d’agost.  A partir d’aleshores podreu gaudir de visites guiades gratuites els primers diumenges de mes.  

Obrim amb pla de desconfinament que preveu les mesures de protecció a la ciutadania i senyalització garantint circuits saludables i segurs.

Modificarem les propostes de visites i activitats que s’han plantejat d’acord amb la situació actual desconfinament i l’evolució de la situació del Covid-19.

Us hi esperem!