Programa d’Activitats Educatives del CIRMAC, curs 2023-2024

El CIRMAC és una casa-museu que ens explica la història d’una família benestant del segle XIX, una família que es dedicà al comerç de vins i aiguardents però també al col·leccionisme, a cultivar i compartir la cultura, i que fou introductora d’una nova corrent artística al nostre país, el Romanticisme. Venir a la Masia significa conèixer i aprendre molts aspectes de la nostra història,  però també ens convida a analitzar i reflexionar a partir del llegat tangible i intangible que els Cabanyes ens van deixar.

Venir a la Masia també és respirar aire pur i gaudir de la natura. És un espai envoltat de verd, amb bosquet i zona de pícnic. Accessible a peu o en bicicleta des de Vilanova i la Geltrú pel caminet de la Masia d’en Cabanyes, també disposa d’accés per carretera i aparcament per a autocars.  El recinte compta amb zones diàfanes per a trobades i activitats, com l’antic celler de la planta baixa o la zona de gespa, delimitada, que ens permeten realitzar-hi activitats polivalents, són espais segurs i tranquils.

Compartiu amb nosaltres les vostres inquietuds i necessitats, gaudiu dels espais i recursos educatius que la masia us ofereix, i feu d’aquest espai un espai més on desenvolupar-hi la vostra tasca educativa.

Ah, i recordeu que les propostes del CIRMAC es poden fer a mida, i adaptar-se als continguts i objectius que treballeu des de l’aula. Contacteu-nos a través del mail info@arccultural.cat  per a compartir, escollir activitat i reservar les dates per aquest curs que ve.

Programa Activitats Educatives_CIRMAC_23_24_b