Presentació del conte “Los niños no llevan falda”

El dissabte 17 de juny us convidem a la presentació de la novetat editorial LOS NIÑOS NO LLEVAN FALDA, un conte per a tots i totes, per l’educació en el respecte i la igualtat, per a educar-nos en present i en futur.

Aquesta història, inspirada en un fet real, té com a protagonistes l’Eva i en Leo, que junts aprendran que qualsevol qüestió, objecte o complement, com la roba, no tenen gènere. El relat, amb algunes sorpreses, té un to divertit i innocent que agradarà a grans i petits.

Qui va decidir que el color blau era de nens? I per què el cabell llarg és només per a nenes? Qui va dir que nomes les nenes poden dur les ungles pintades? I qui va decidir que les sabates de nens i nenes havien de ser diferents si, al cap i a la fi, la diferència va en el número de peu i no de gènere?

Qui va educar en els estereotips de gènere? A través d’aquest conte, l’autora i la il·lustradora han volgut posar el seu granet de sorra en aquesta lluita, començant per l’etapa infantil.  Ambdues seran a la Masia per a presentar-nos aquest conte i per a proposar-nos l’activitat  “Showroom infantil sense estereotips de gènere”

Los ninos no llevan falda és un conte escrit per Raquel Rojas i il·lustrat per Maria Jesús Delgado. Ha estat editat pel Cep i la Nansa i forma part de la col·lecció Kairat. El podreu comprar el mateix dia de la presentació, i també us el podran signar!

Dissabte 17 de juny a les 12h, als jardins de la Masia. L'activitat és gratuïta.

#activitatsenfamilia #masiadencabanyes #museusvng