Programa d’activitats a la Masia d’en Cabanyes en el marc de “Catalunya, Hola Família!”

El Centre d’Interpretació del Romanticisme Manuel de Cabanyes. Masia d’en Cabanyes se suma aquest cap de setmana al programa impulsat per l’Agència Catalana de Turisme a través de l’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú,  Catalunya, Hola Família!, que pretén donar a conèixer el potencial de la ciutat com a destinació de TURISME FAMILIAR.

Us presentem les activitats que farem el cap de setmana 

 

21 D’ABRIL d’11 a 13h


Visita guiada al Centre d’Interpretació del Romanticisme Manuel de Cabanyes. A les 11 i a les 13h. Entrada gratuïta pels infants.

L’exposició, centrada enla família Cabanyes, és una eina que facilita el coneixement del moviment romàntic i acosta el públic visitant al moment històric en què es produeix. El llegat, conservat pràcticament intacte, mostra l’escenari privat on es va desenvolupar la vida d’una família benestant en el temps del romanticisme: La nissaga Cabanyes.

 

Visita “El col·leccionisme i Goya a la Masia d’en Cabanyes”. A les 12h. Entrada gratuïta pels infants.

La visita ens permet descobrir la sensibilitat artística i vocació col·leccionista dels Cabanyes. Mobiliari, quadres, llibres, instruments musicals i científics, juntament amb els 12 gravats de Goya, ens fan prendre consciència de la modernitat de la família, vinculada sobretot als viatges fruit de la seva professió, el comerç de vins i aiguardents amb el nord d’Europa. La col·lecció dels Cabanyes és una expressió cultural reflex de moments ideològics i estètics romàntics, posseïdora d’allò quelcom singular i envejable símbol del poder i prestigi familiar.

DIUMENGE 22 D’ABRIL a les 11h


Taller familiar “Converteix-te en un pintor romàntic”

Veniu amb els vostres infants a la Masia d’en Cabanyes, i us acompanyarem a conèixer les claus del Romanticisme pictòric: els seus valors, què els inspirava, els colors, les formes, l’interès pel paisatge i la natura… tot fixant-nos en l’obra de Martí Alsina i Joaquim de Cabanyes, dos referents de la pintura romàntica que serviran d’inspiració per a que nens i nenes puguin finalment convertir-se en pintors romàntics i expressar la seva creativitat.

 

Adreçada a nens i nenes d’entre 6 i 11 anys (acompanyats d’adults). Adaptada a persones amb mobilitat reduïda. Places limitades. Cal reserva prèvia
Activitat gratuïta

Podeu fer la vostra inscripció aquí, cal reserva prèvia. Places limitades.