Sant Jordi a la Masia d’en Cabanyes. XII Lectura compartida i encadenada de poesia

Dissabte 22 d’abril a les 11h30

El Centre d’interpretació del Romanticisme Manuel de Cabanyes. Masia d’en Cabanyes celebra la Diada de Sant Jordi recordant el poeta Manuel de Cabanyes i fent homenatge a la poesia.   

L’acte, que serà conduït per la periodista Laura Marín, encadenarà lectura lliure de poesia a través de totes aquelles persones que hi vulguin posar veu.

Enguany de manera especial comptarem amb la participació del Col·lectiu Mir Geribert i l’actuació musical del duo Delight, format per Naima Ventura i María del Río, docents de piano i cant respectivament de l’escola de música Musicàrea de Vilanova i la Geltrú.

PROGRAMA

PRESENTACIÓ DEL COL·LECTIU MIR GERIBERT


A càrrec de Mercè Foradada, Maria Rosa Nogué, Lola Rojas i Blanca Deusdad.

El col·lectiu Mir Geribert va néixer l’any 2017 fruit de la necessitat d’escriptores i escriptors del Penedès d’unir esforços per a difondre la literatura que es fa al territori.

L’agrupació pren el nom de Mir Geribert com a figura històrica, noble i senyor de castells des de Montjuic fins a la marca dels àrabs, autoproclamat príncep d’Olèrdola, castell i nucli de la població estratègica del massís del Garraf.

Comptarem amb lectures poètiques a càrrec de membres del col·lectiu, que recitaran també versos del poeta que visqué a la Masia d’en Cabanyes, Manuel de Cabanyes (1808-1833).


HOMENATGE A LA POESIA I LECTURA LLIURE

Convit a la lectura lliure de poesia, amb la participació de totes les persones que vulguin posar-hi veu amb creacions pròpies o amb poemes d’altres autories. La lectura pot ser espontània o escollida prèviament.

La Bilbioteca Armand Cardona Torrandell posarà a disposició una selecció de llibres per a la ocasió.

 

 


CONCERT VERMUT A CÀRREC DEL DUO DELIGHT

Delight és un duo format per Naima Ventura i Maria del Rio, que componen cançons tendres i de caràcter introspectiu. Les seves arrels provenen del jazz, tot i que experimenten amb el neo-soul, pop o l’electrònica.

El concert s’acompanyarà d’un aperitiu, on hi col·labora Coquo Càtering i Celler de Viticultors del Garraf.

Per a participar-hi podeu fer inscripció al correu masiadencabanyes@ccgarraf.cat indicant si hi assistireu com a públic o posant veu a les lectures.