S’edita un nou postaler en quatre idiomes per a promocionar els museus de Vilanova

Postaler

Vilanova i la Geltrú promociona els seus tresors patrimonials creant un nou material de difusió amb un disseny original i contemporani que s’articula en format de postaler. Les postals -desplegables i amb la possibilitat de separar-se individualment- fan referència, en quatre idiomes (català, castellà, anglès i francès), als set punts de trobada cultural de Vilanova i la Geltrú: el Museu Romàntic Can Papiol, el jaciment arqueològic d’Adarró, la Biblioteca – Museu Víctor Balaguer, la Torre Blava – Espai Guinovart, el Centre d’Art Contemporani LA SALA, el CIRMAC – Masia d’en Cabanyes i el Museu del Ferrocarril de Catalunya.

El nou material de difusió ha estat editat per la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Vilanova, que ha vist la necessitat de dotar la ciutat d’un producte promocional que fins ara no existia, adreçat tant al públic d’aquí com als estrangers. Per fer-ho s’ha apostat per la creativitat encarregant el projecte a Bildi Grafiks (www.bildi.net), reconeguda empresa de disseny gràfic de Vilafranca, que ha guanyat nombrosos premis del sector, nacionals i internacionals.

A banda de les imatges de cada espai, el postaler inclou una descripció de cada museu i del jaciment arqueològic, amb informació pràctica de cada lloc, un plànol de situació i un joc de paraules amb 4 idiomes que defineixen i evoquen cada espai. Les paraules triades pel Museu Romàntic Can Papiol són “tradició, linaje, life i passé”; pel jaciment arqueològic d’Adarró, “vestigis, culturas, origins i archéologie”; per a la Biblioteca – Museu Víctor Balaguer, “tresors, arte, history, livres”; per a la Torre Blava – Espai Guinovart “mar, leyendas, blue i hommage”; pel Centre d’Art Contemporani LA SALA, “llenguatges, reflexión, creativity, émergent”; pel CIRMAC – Masia d’en Cabanyes, “romanticisme, coleccionismo, legacy, lignage”; i pel Museu del Ferrocarril de Catalunya, “viatge, familias, fascination i expériences”.

El postaler es pot trobar a tots els museus i també en diferents punts d’interès de la ciutat, com l’Oficina de Turisme i els hotels de Vilanova i la Geltrú, entre d’altres.

 

 

(Font: Ajuntament de Vilanova)