S’entrega a Càritas els diners recollits de les entrades de Un dia en família als jardins de la Masia d’en Cabanyes

La jornada va recaptar 409€ aportats per les famílies que van participar en aquesta proposta cultural del Centre d’Interpretació del Romanticisme Manuel de Cabanyes, a més de productes d’higene personal.

aportaciocaritasGlòria Garcia Prieto, presidenta del Consell Comarcal del Garraf, va fer entrega d’aquesta recaptació a Joan Torrents Andreu, president de Càritas Diocesana de Sant Feliu  de Càritas, dijous passat a la seu de l’ens comarcal de la Plaça Beatriu de Claramunt. Des de Càritas han confirmat que gràcies a aquesta aportació, podran augmentar la seva dotació de bolquers per a infants i els posaran a disposició de les persones que ho necessitin, a través de l’economat de Vilanova i la Geltrú.

Segons la presidenta, “aquesta és una proposta familiar i cultural, que es fa en un espai patrimonial de referència de la ciutat i la comarca”.  Garcia va explicar que “aquesta és la tercera vegada que a finals de l’estiu la Masia d’en Cabanyes s’omple de llibres, tallers i espectacles pensats pels més petits i les seves famílies, i aquest any volíem que la solidaritat també hi tingués protagonisme: Un tàndem entre cultura i solidaritat ens va semblar que tenia sentit en un moment com l’actual,  amb voluntat de sumar famílies col·laborant amb d altres famílies. Ha estat una bona experiència”.