Serveis comunitaris a la Masia d’en Cabanyes

La Masia d’en Cabanyes – Centre d’Interpretació del Romanticisme Manuel de Cabanyes es posa a disposició dels centres educatius de secundària que vulguin iniciar la implementació del servei comunitari, un projecte on l’alumnat podrà  desenvolupar la competència social i ciutadana, experimentar i protagonitzar accions de compromís cívic a través d’aquest servei en el marc de la Masia d’en Cabanyes.

DisponibilitatAl llarg del curs, dates i horaris a convenir
PreuGratuït
DuradaA convenir
CapacitatMàxim 30 alumnes per sessió
AdreçadaEd. Secundària: 3er i 4rt d'ESO

La cultura, l’art i els espais patrimonials i museístics, en tant que ens identifiquen com a comunitat, formen part de la construcció de la nostra identitat cultural i territorial. Un projecte comunitari que cal compartir i difondre, i que fomenta l’adquisició de valors tals com la creativitat, el respecte, la diversitat, l’adaptació als canvis, el coneixement i sentiment de pertinença.

El servei comunitari a la Masia d’en Cabanyes pot passar per col·laborar en l’atenció del públic al CIRMAC, col·laborar en accions i activitats infantils i familiars que s’hi desenvolupin, col·laborar en la difusió de valors cívics i sostenibles en el marc del CIRMAC i zona de bosquet, en la implementació de noves tecnologies o d’altres a convenir entre el CIRMAC i el professorat/alumnat.