VidArt a la Masia d’en Cabanyes

Dissabte, 30 de maig, a les 11h. Vida Festival i Masia d’en Cabanyes s’uneixen en aquesta proposta!

Presentació del llibre “813, Truffaut per Paula Bonet” 
A les 12h. Sala de les Voltes.
Paula Bonet, il·lustradora de renom internacional , presenta aquest llibre d’homenatge a François Truffaut, una visió personal sobre el cineasta, amb textos i il·lustracions de la pròpia autora.
Llicenciada en Belles Arts per la Universitat Politècnica de València, inicia la seva carrera en la disciplina de la pintura a l’oli i gravat, dedicant-se a la il·lustració a partir de l’any 2009. Ha col·laborat com a il·lustradora en diferents projectes editorials i més recentment combina la tasca d’escriptora i il·lustradora, com és el cas de “813”, un llibre que publica l’editorial La Galera.
DSC_7632web-755x502
Presentació del llibre “Muerte a los hombres malos” , de Laura Torné i Caroline Selmes Laura Torné, escriptora, guionista i copy vindrà a presentar aquest llibre que ha fet amb la col·laboració de la il·lustradora Caroline Selmes. “Muerte a los hombres malospublicat per l’editorial Lunwerg, és, com diu l’autora, “una sanguinolenta massacre, en clau d’humor, basada en experiències reals”.
Llicenciada en Comunicació Audiovisual, Torné ha estat redactora a diferents programes de TV3 i copy a reconegudes agències de publicitat, essent actualment copy senior a Evil Love.
cropped-titulo-3
Mostra de projectes d’artistes locals 
A les 11h. Sala de les Voltes.
10891690_824631994280195_7692263272826406149_n Marta Fontanals il·lustradora
 Jordi Caba dissenyador
 Marta Moreno fotògrafa
 La mostra es podrà visitar els caps de
 setmana entre les 11h i les 13h durant tot el
 mes de Juny. Entrada gratuïta.
Música i vermut
En acabar les presentacions dels llibres podreu gaudir de música i servei de bar, a càrrec de Grooveroger DJ i de VIDA Festival. Als Jardins de la façana.

Visita guiada gratuïta al CIRMAC. Centre d’Interpretació del Romanticisme Manuel de Cabanyes. A les 13h. A la façana de la Masia.