Visita temàtica: Fotografies d’Alexandre de Cabanyes. Moments capturats de l’artista i el seu entorn
1746
post-template-default,single,single-post,postid-1746,single-format-standard,theme-stockholm,has-dashicons,stockholm-core-2.3.2,woocommerce-demo-store,woocommerce-no-js,tribe-no-js,select-theme-ver-9.3,ajax_leftright,page_not_loaded,,qode_menu_,qode-mobile-logo-set,qode-single-product-thumbs-below,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive

Visita temàtica: Fotografies d’Alexandre de Cabanyes. Moments capturats de l’artista i el seu entorn

Foto Oriol amb AdC davant la Masia en Cabanyes 1967Seguint amb el cicle de visites temàtiques de primavera, aquest proper dissabte 7 de maig a les 12 del migdia, el Centre d’Interpretació del Romanticisme Manuel de Cabanyes acollirà la visita “Fotografies d’Alexandre de Cabanyes. Moments capturats de l’artista i el seu entorn”. Una activitat vinculada a la recerca realitzada per part del Consell Comarcal del Garraf i el Centre d’Interpretació del Romanticisme Manuel de Cabanyes en relació al fons fotogràfic de la Masia d’en Cabanyes, del qual s’hi conserven 723 fotografies que pertanyien a Alexandre de Cabanyes.

La digitalització per part de l’Arxiu Comarcal del Garraf i el seu inventari ha suggerit aquesta visita temàtica a través del material fotogràfic. Entre Rafel Mestres, llicenciat en història contemporània i director de l’Arxiu Comarcal, i Oriol Pi de Cabanyes, nét del pintor Alexandre de Cabanyes, llicenciat en filologia hispànica i escriptor, descobrirem algunes de les imatges, moments de la vida del pintor i del seu entorn.

Així mateix, en el marc de la recuperació de la vida quotidiana, artística i cultural del darrer Cabanyes que va viure a la Masia també es presentarà la pel·lícula inèdita “Homenaje a Alejandro de Cabanyes”, gravada l’any 1967 pel fotògraf vilanoví Jordi Mas.

Aquí podeu veure una petita mostra de la pel·lícula que podreu veure sencera el proper dissabte:

 

 

Programa Visites temàtiques a la Masia den Cabanyes 2016